TEKSTI ORIGJINAL

syt e tu mu ma qajn deri te une deri te un kurr ska me pas kur shkoj kur gaboj me sy ne lot me qeshin me harrojn tek ti po me thua ti me thu ti me thu ti me thuuuuu kur kam gabu /.//////////////...kur ike kur ike me mua syt e tuuu shka me ba shka me ba..kur puthjet mi lexon kur puthjen mi lexon
ref2
syt e mi mu me qajn deri te une deri te un kurr ska me pas kur shkoj kur gaboj me syt ne lot me qeshin dhe me harroj tek ti po me thua ti me thua ti me tha ti me thua ti me thuuuuu kur kam gabua
...kur ike kur ike me syt e tuuu shka me ba shka me ba kur pthjete mi lexon kur puthjet mi lexon
ref4

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024