TEKSTI ORIGJINAL

Kur bien fyelli, ciftelia,
natën deri von,
vet' nga zemra k'ndon malsia,
krenaria jon'.

Ti, o fyell' i barinjve, ×2
bukur po ting'llon
neper bjeshkat e malsive
qe lavdin ndriçon

Bjeri ciftelis', or djal'
këng'e trimave t'ushtoj'
kur bien fyelli ciftelia
natën deri von'
vet' nga zemra k'ndon malsia
krenaria jon'.×2

mushen malet me tarraca
shkalle shkalle qendis
do ti kthejme ne tok pjellore
shkrepat e malsise
prandaj kanga dhe jehona
maleve ushton
sot po gezohen zemrat tona
gzon malsia jone

bjeri ciftelis or djale
kenge trimave ushton
kur bien fyelli ciftelia
naten deri von
vet nga zemra knon malsia
knon malsia jone ×2

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024