TEKSTI ORIGJINAL

Kam nje lot pikon si ar
Se me shekuj jam shqipetare
Ee kur malet i mbloj bora
Per atdhe kenges ja mora
Ee kur malet i mbloj bora
Per atdhe kenges ja mora

Xhamadani vija vija
Eshte KOSOVA eshte SHQIPERIA
Rreh si zemer qiftelia
Oo sa e madhe eshte Shqiperia

Eshte nje qiell qe na bashkoon
e nje diell qe na burrnon
eshte nje gjuh qe flasim tanee
e nje tok qe e thrrasim nanee
Rruges sime per Shqiperi
M`ka percjell nje trim I zii
Dhe u nisa per me ardhe
Por si vala e Drinit tbardhee
Dhe u nisa per me ardhe
Por si vala e Drinit tbardhee

Xhamadani vija vija
Eshte KOSOVA eshte SHQIPERIA
Rreh si zemer qiftelia
Oo sa e madhe eshte Shqiperia

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024