TEKSTI ORIGJINAL

ty te dua, vetem ty te dua
cfaj ka zemra qe ste ka haruar
dhe pse lodhem largohu ne vetmi
ti je brenga ime vetem ti x2

ndoshta ti me ke haruar
apo ndoshta ti me ke kujtuar
si tjetoj pa ty nuk e di
kur ne zemren time je vec ti x2je tii

kjo .... skish me lumturi
e harova veten un per ty
sjetoj pa ty nuk e di
ndaj te lutem ktheu perseri x2

ndoshta ti me ke haruar
apo ndoshta ti me ke kujtuar
si jetoj pa ty nuk e di
kur ne zemren time je vec ti x2

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024