TEKSTI ORIGJINAL

1.Mbete vec shtate dite e veshur si nuse
Shote o yll i bukurise
Eh sa shpejt pushoi sharkia e lodra
Enderr mbet per ty jave e nuserise.
Nina nana, jo, prane djepit s’kendove
Pushka te kendoi moj burrneshe

- Refreni
Ndeze fushe e tunde mal
E hajde, pushka kurre s’tu ndal
Mes trimave, vetetimave, Shota leshoi kushtrim

Heeeej,
Tanë vatani tym e flake
Ti si yll-o prag me prag
Nje flamur moj burrneshe ngrite lart.

Hyre ti mes kengeve,
Shote moj bije e halleve
Dhe mbete nusja e maleve

2.Trima legjendare mes plageve kujtoje
Kur qelloje mbi krajli
Ty te lumte moj bije se faqen na zbardhe
Pushka jote, heu, shkrepi per liri
Nuse e maleve, ty trimat te thirren
Histori te rralle shkrove

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024