TEKSTI ORIGJINAL

U zgjova sot prapë u zgjova
Me emrin tënd ditën fillova
O Zot i Tokës dhe i Qiellit
Me zemër thashë faleminderit!

U nisa në rrugët e jetës
U nda genjeshtra prej t'vërtetës
U luta për paqe në Botë
Buza m'qeshi syri m'pikoj lot (2X)

Kush e harroj synin e harroj dhe lotin
Kush se njohu veten se njohu as Zotin
Kush atij i lutet ia falë çdo gjynah
Thuj një herë me zemër La ilahe ilAll-llah (Nuk ka Zot tjetër përveç All-llahut) (REF: 2X)

U nisa në rrugët e jetës
U nda genjeshtra prej t'vërtetës
U luta për paqe në Botë
Buza m'qeshi syri m'pikoj lot (2X)

Kush e harroj synin e harroj dhe lotin
Kush se njohu veten se njohu as Zotin
Kush atij i lutet ia falë çdo gjynah
Thuj një herë me zemër La ilahe ilAll-llah (Nuk ka Zot tjetër përveç All-llahut) (REF: 2X)

Sa zemra bashkohen e sa zemra ndahen
Sa lotë pikojnë sot nesër do të thahen
Sa herë pyeta shpirtin tjetër fjalë nuk tha
La ilahe ilAll-llah (Nuk ka Zot tjetër përveç All-llahut)

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024