TEKSTI ORIGJINAL

Eeeee Trojet tona kurrë po ja nda,
zullum shkau gjithë herë ka ba.

Naj grabitshin trojet shqiptare,
krejt shqiptarve dojnë me na qit fare.

Nuk len ven pa shkel dushmani,
me re t'zeza mlohet vatani.

45-ten me 10 janar n'Cërrc kanë hy qetnikt barbar. Vranë qetnikt at Rrust Rugoven,
tymi i zi e pat mlu Kosovën,
Rrust Rugoven me djal t'vet,
e la Uka ni amanet.

Ni djal la ai Ukë Rugova,
me fat t'madh ishte Kosova,
shpejt u rrit ky ideal që Kosoves zot me i dal.

Oooo msojeni ni gja për tokat dardane,
as njo t'gjall s'dojn me na lane.
Ishte viti 89 kur kosova rrethue ish kanë,
rreth i hekurt ishte Kosova n'kam u qu IBRAHIM RUGOVA.

Dul ne sken ky vizionar,
për me pshtu popullin shqiptar.
Me ide e me urtesi, krejt Kosova ishin oo mas ti.

Formoj Lidhjen Demokratike,
për t'i mbrojt trojet etnike.,
Me bo t'lir kombin shqiptar,
IBRAHIM RUGOVA KRYETAR.

Me sukses gjithë herë ka pri,
për liri-demokraci, pa dal drita diç Rugova, PAVARSINE don Kosova.

Deshti paqen dhe urtesinë,
unitetin e miresinë.
N'konferenca e n'samite,
ti Kosoven lart e ngjite.

Bota njohu tan Kosoven,
me kryetar IBRAHIM RUGOVEN.
Amerkia t'ka ndihmu gur-themel Kosoves me i vnue.

Vdekja t'mori ne janar,
te nderoi ty bota mbar.
PAVARSIN e pret Kosova.
EEEEEEE T'BEKOFT ZOTI

IBRAHIM RUGOOOOVAAAAAA.

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024