TEKSTI ORIGJINAL

Sarkazëm është apo thjesht ironi?
Ai qe deshe jam edhe tani
Aj aj aj... jam dhe tani...dhe tani.

Nje grua di ta fsheh me qetësi
Hakmarrjen që e djeg si zjarr në gji
Aja aj keshtu je ti... je ti

Hakmerru nëse kjo të qetëson,
Do jem gjithmonë ai që dashuron.
Sarkazëm është apo thjesht ironi?
Sa shumë urrejtje ka në dashuri.

Te tjerë pasione jeta do afroj
Por puthjet më beso sdo jenë njësoj
Si paradoks të duket unë e di
Sa shumë urrejte ka në dashuri.

Sa shumë me deshe tani më injoron
Je grua dhe në zemër ke pasion
Aj aj aj... keshtu je ti... je ti
Nje grua di ta fsheh me qetësi
Hakmarrjen që e djeg si zjarr në gji
Aj aj aj kështu je ti... je ti

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024