TEKSTI ORIGJINAL

X2
kur ti luan shum me ndjenja
qe ti me dhe
mos te lutem un te them
dhezur kam cigaren
dhe per ty meditoj
prap se prap sdi si te veproj

vetem per ty un po mendoj
vetem per ty un po mendoj
vetem per ty un po mendoj
Se vetem ty un te dashuroj

X2
kur ti luan shum me ndjenja
qe ti me je
mos te lutem un te them
dhezur kam cigaren
dhe per ty meditoj
prap se prap sdi si te veproj

X2
vetem per ty un po mendoj
vetem per ty un po mendoj
vetem per ty un po mendoj
se vetem ty un te dashuroj

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024