TEKSTI ORIGJINAL

Si vjen kjo dashuria
e vogel te jesh nga pas ty te ndjek
s'pyet ajo ne je e vogel
zemren ta remben dhe fjale me te bukura s'gjen

Ne dashuri kush ndjen Te dua thote
ti s'je femij ne sy pse ke lote
Une s'jam femij kete e di ty te dua shume
valle ne dashuri slejohen lotet
ne dashuri lote ke dhe ti
si te ndrisin syte
ne s'eshte e vertete ti nuk me do
Si vjen kjo dashuria

e embel e njome ty te kerkon
s'pyet ajo ne je e vogel
zemren ta remben dhe fjale me te bukura s'gjen
Si vjen kjo dashuria
koha stopon gjithshka ndryshon

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024