TEKSTI ORIGJINAL

Ma dhe ti fjalëm at natë duke buzëqeshë
Më the e imja Për jetë do të jesh
Ty të shtrëngova t`putha si asnjëherë
Thash jam i joti përgjithmonë më merr

Ref:
Më kujtohet kur u deshtëm si fëemij
Le ta dinë të gjithë sonte për ty po pi
Athu ku ke ikur e tash ku je ti
Sonte kjo raki mua me bën shoqëri

Veq me një puthje të dashurova ty
Dua të flej por skam gjumë në sy
Ma dhe ti fjalën at natë duke buzëqeshë
Më the e imja per jetë do të jesh

Ref:
Më kujtohet kur u deshtëm si fëemij
Le ta dinë të gjithë sonte për ty po pi
Athu ku ke ikur e tash ku je ti
Sonte kjo raki mua me bën shoqëri

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024