TEKSTI ORIGJINAL

Flej shpirt
Flej
Zemrën time ndjej

Flej shpirt
Flej

Mbylli sytë
dhe ëndrra t’bukura

flej shpirt flej
zemrën time ndjej

flej shpirt flej

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024