TEKSTI ORIGJINAL

1.
Ty Allah të adhuroj
Veç prej teje ndihm kërkoj
Shum të mira naj ke dhan
Që nuk mundem ti numroj.

Refreni:
Pa Islam ska shpëtim
Pa Islam ska shërim
Dhe Namazi ma qetson
Shpirtin tim.

Edhe pse un jam jetim
Shum të dua Zoti im
Shum të dua ja Rahman
Ja Rahim.

II
Jam krenar e musliman
Me Bajram e Ramazan
Ja Allah na mëshiro
Nrrugën tënde na udhzo

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024