TEKSTI ORIGJINAL

Ca me bo ca me bo
jo se di me knu
jo se du jo se du
po kshtu mkan msu
tash dhe une tash dhe une
spo du me ec
me bo show me bo show
krejt me i desh.

po ja nisi edhe un me nje tralala
jo si ne nuk ka
ti ke me bo bla bla
ani se nuk ka gja
se e mbyti bitin
ky do jet hiti
kush boni emen vec bythen shiti

Ca me bo ca me bo
jo se di me knu
jo se du jo se du
po kshtu mkan msu
tash dhe une tash dhe une
spo du me ec
me bo show me bo show
edhe me u desh.

pse nuk nihet kjo muzika ama vec shikohet
moda vec po ndrohet
kto po bejn kerdin athu ne spo dim
na knaqen klipat për cdo stacione
mos ish TiVija ti sdo egzistosje

Ca me bo ca me bo
jo se di me knu
jo se du jo se du
po kshtu mkan msu
tash dhe une tash dhe une
spo du me ec
me bo show me bo show
edhe me u desh.

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024