TEKSTI ORIGJINAL

Besiana
2x
Ne syt e mi shihet malli
Ne zemren time ka pikllim
Ti je jeta ime, dashuria e shpirtit tim

Reff 2x
Zemra ime, mdigjet zjarr
te dua dhe te kujtoj
Dashuria ime pare,
kurr nuk do t'harroj

Mufail 2x

Mbreme si qdo nate tjeter
Nuk mu shfaqe ti ne enderr
E bukur engjellore
Te dua ty syqiellore

Reff2x

Zemra ime, mdigjet zjarr
te dua dhe te kujtoj
Dashuria ime pare,
kurr nuk do t'harro

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024