TEKSTI ORIGJINAL

[REF 2x:]
Ah nuk kam me ja fal
Nuk kam me ja fal
Dhe pse e dua

Pse po m'don ti sot?
Ndoshta qe po m'she me lot
Të m'kishe dasht atehere
Kur gjithçka ka pas vlere
çdo dite veç une
T'kom dasht ma shume
Gjithe jeten me the
Lulja ime ti je

Asnje Trendafil
Asnje Trendafil s'ma dhe
Asnje Trendafiiil
Asnja Trendafil s'ma dhe
Gjithe jeten
Gjithe jeten asnje trendafil s'ma dhe
Gjithe jeten
Gjithe jeten asnje trendafil s'ma dhe

[REF 2x:]
Ah nuk kam me ja fal
Nuk kam me ja fal
Dhe pse e dua

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024