TEKSTI ORIGJINAL

2 here
Por si era lozonjare
edhe ti shum naze ke.
Hije plot si perendeshe
si nje engjell per mbi re.

RF 2here.
Te ka fal zoti bukurine.
qe te gjith nen kemb i ke.
Hije plot si perendeshe.
Si nje engjell per mbi te.

2 here
Kur ti shkel hapat e lehta.
Vendi mbushet lule plot.
Kur ti flet me fjal te mprehta.
Ndrit dhe dukesh si nje zog.

RF 2 here.
Te ka fal zoti bukurine.
Qe te gjith nen kemb i ke.
Hije plot si perendeshe.
Si nje engjell per mbi re.

1 here
Sma kthen koken smi hedh syte.
Lozonjare e vogel ti.
Falmi buze e falmi syte.
E di qe me do dhe ti.

RF 2 here.
Te ka fal zoti bukurine.
Qe te gjith nen kemb i ke.
Hije plot si perendeshe.
Si nje engjell per mbi re.

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024