TEKSTI ORIGJINAL

Nuk e di pse në dhomë ti nuk je më,
nuk e di pse nga ne nuk mbet asgjë
është i hidhur ky fat që paskam pas në jetë
të të jap çka unë kam dhe të mbetem, të mbetem unë vetë

Më dhemb dashnia, dashnia sot
e ty ta fala, ta fala kot
më ke plagos më ke hedh në tokë
e nuk mundem me e kthy

Më dhemb dashnia, dashnia sot
e ty ta fala, ta fala kot
më ke plagos më ke hedh në tokë
tə lej Zotin unë ty

Nuk e di pse në dhomë ti nuk je më
nuk e di pse nga ne nuk mbet asgjë
me ke thene se pa mu nuk ke motiv në jetë
por ti ike me le edhe mbeta, unə mbeta, unë vetë

Më dhemb dashnia, dashnia sot
e ty ta fala, ta fala kot
më ke plagos më ke hedh në tokë
e nuk mundem me e kthy

Më dhemb dashnia, dashnia sot
e ty ta fala, ta fala kot
më ke plagos më ke hedh në tokë
të lej Zotin unë ty

Ka me t'marrë malli per mu
e tjetër ska me t'dhuru
ndjenjën që pata për ty
ska me ta kthy

Më dhemb dashnia, dashnia sot
e ty ta fala, ta fala kot
më ke plagos më ke hedh në tokë
e nuk mundem me e kthy

Më dhemb dashnia, dashnia sot
e ty ta fala, ta fala kot
më ke plagos më ke hedh në tokë
të lej Zotin unë ty

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024