TEKSTI ORIGJINAL

Un kitaren mbaj në dor'
Një dit vjeshte un këndoj
Dhe mendoj për syt e tu
Në zemër në zemër të kam këtu.

Ref:
Kjo zemra ime e coptuar
Sonte është e munduar
Mbase ti po më mundon
Por zemra ime të dashuron

Iku vera erdhi vjeshta
Për ty vazhdoj e këndoj
Edhe pse ndashta një dit'
Syt e tu do t'm'dashurojn'

Ref:
Kjo zemra ime e coptuar
Sonte është e munduar
Mbase ti po më mundon
Por zemra ime të dashuron

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024