TEKSTI ORIGJINAL

Nje njeri ma mori gjumin
Dhe beri qe dora e buza t'me dridhen.
Dhe m'u duk se yjt' nga qielli
Si bresher mbi super me rane.

Nje njeri ma vrau dhe qeshjen.
Tek shihja, me beri qe faqja t'me skuqet.
Bulevardit mbreme e pashe,
E njihja por s'dija si quhej.

Sa lehte qellonte mbi dashurine!
Mbi gruan qe e donte, mbi lumturine.
S'e vrau, s'e mundi jo, xhelozine.
Mbi gruan qellonte e shaj e shaj,
Pse kthehej nga puna me vone paksa
Te miren, te pastren, pa faj, pa faj...!

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024