TEKSTI ORIGJINAL

Kur lindin nënat Arbëreshe
Fytyrën ja kthejnë fëmijës
Drejt diellit, drejt kaltërsisë
Drejt Arberisë.

Dhe rriten Arbëreshi i vogël
Me mallin
Me dashurinë e këngës që lanë brezat
Për Arbërinë.

Atje larg, ne dhe të huaj
Si nëna edhe fëmija
Nis këndon me sytë nga deti
Nga Arbëria.
Moj këngë,
Mirë se na erdhe
Në brigjet e tokës time
Ti ulu
Të rrish me këngën e zemrës time.

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024