TEKSTI ORIGJINAL

Unë çdo gjë në jetë
vetëm ty ti kam falë
se fjala të dua
për ty është pak

Atë që në jetë doja
ti mi dhe
edhe shpirtin
tek unë e ke

Se ti më fal
ti më fal
se ti më fal dashurinë

Çdo gjë më dhe ti
këtë dashuri
njësoj do ta kthej

Ty të kam pranë
të kam pranë
ty të kam pranë
dhe kur s'je

Kur nuk jam aty
në zemër je tek mua

Vetëm ti je ajo
që shpirti do,që shpirti do,
ti kurrë mos harro
e kam lënë veten
unë tek ty

Vetëm ti je ajo
që shpirti do,që shpirti do,
ti kurrë mos harro
e kam lënë veten
unë tek ty

Do jem aty
vetëm për ty
se në këtë jetë
jo, s'kam vend tjetër
ku dua të jem

Në atë botë
ku nuk je ti
pa dashuri
nuk dua të shkel
unë përsëri

Se ti më fal
ti më fal
se ti më fal dashurinë

Çdo gjë më dhe ti
këtë dashuri
njësoj do ta kthej

Ty të kam pranë
të kam pranë
ty të kam pranë
dhe kur s'je

Kur nuk jam aty
në zemër je tek mua

Vetëm ti je ajo
që shpirti do,që shpirti do,
ti kurrë mos harro
e kam lënë veten
unë tek ty

Vetëm ti je ajo
që shpirti do,që shpirti do,
ti kurrë mos harro
e kam lënë veten
unë tek ty

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024