TEKSTI ORIGJINAL

Tkom thirr,
Sa zoni mu ngjir
T'kom prit
Sa shpirti m'u mpi
Se bota ime s'bën për ty
Bota ime e madhe për ty
Jeta ime, është shumë për ty
Se vetëm të kam dasht
E nga ty kurrë nuk pashë
Asnjë shenjë, asnjë shenjë, asnjë shenjë..
...jete s'e pashë
Se vetëm të kam dasht
E nga ty kurrë nuk pashë
Asnjë shenjë, asnjë shenjë, asnjë shenjë..
...dhe vetëm t'lashë
Se kurrë s'më ke dasht
Unë skam lind me ty
Pse s'e kupton
Ti, o njeri me fat
Pse s'e shikon
Se bota ime s'bën për ty
Bota ime e madhe për ty
Jeta ime është shumë për ty
Se vetëm të kam dasht
E nga ty kurrë nuk pashë
Asnjë shenjë, asnjë shenjë, asnjë shenjë..
...jete s'e pashë
Se vetëm të kam dasht
E nga ty kurrë nuk pashë
Asnjë shenjë, asnjë shenjë, asnjë shenjë..
...jete s'e pashë
Se kurrë s'më ke dasht
Asnjë shenjë, asnjë shenjë, asnjë shenjë..
...jete s'e pashë
Se kurrë s'më ke dasht

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024