TEKSTI ORIGJINAL

Në sytë e tua humbin sytë e mia
Ti buzëqesh dhe më përkëdhel
Kuptoj diçka që gjer sot nuk e dija
Të dua, a nuk e vëren?

Në sytë e tua humbin sytë e mia
Ti buzëqesh dhe më përkëdhel
Kuptoj diçka që gjer sot nuk e dija
Të dua, a nuk e vëren?

Të dua, shiu kur bjen
Të dua, të dua
Të dua, pse s'më vëren?
Më thuaj

Të dua, dielli më nxen
Të dua, të dua,
Të dua, pse s'më vëren?
Më thuaj

Loti tradhtar vizëllon në fytyrën time
Fjalët u tretën në hapësirë
Treni më çon në rrugën e harrimit
Të dua, kështu është më mirë

Loti tradhtar vizëllon në fytyrën time
Fjalët u tretën në hapësirë
Treni më çon në rrugën e harrimit
Të dua, kështu është më mirë

Të dua, shiu kur bjen
Të dua, të dua
Të dua, pse s'më vëren?
Më thuaj

Të dua, dielli më nxen
Të dua, të dua,
Të dua, pse s'më vëren?
Më thuaj

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024