TEKSTI ORIGJINAL

Pse po qan Tosi
dhe është nervoz
dhëmbët s'i lan
me kolinoz

Na plasi sherri
në lavaman
furça po thotë
unë faj nuk kam

Tek dentisti sot po ikën Tosi
zemërohet furça, kolinozi
pastërtinë
s'e mbajnë dhëmbët e nxirë

Tek dentisti sot po ikën Tosi
zemërohet furça, kolinozi
pastërtinë
s'e mbajnë dhëmbët e nxirë

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024