TEKSTI ORIGJINAL

REF. 2x:
Shqipe deri n’dhe
shqipe deri n’dhe
qdo shpi n’TT
qdo shpi en TT
e din qysh kerset
si gjakun me na nxeh
e din qysh kerset
si gjakun me na nxeh

Kerre t’mira, femna t’mira
gjithka bina n’sy
kesh n’paris bona lek
e sot jom kthy
a n’prishtin a n’tiron
ku na lyp ne na gjan
n’daq me t’mir n’daq
me t’keq ktu na gjan
...
...

REF. 2x:
Shqipe deri n’dhe
shqipe deri n’dhe
qdo shpi n’TT
qdo shpi en TT
e din qysh kerset
si gjakun me na nxeh
e din qysh kerset
si gjakun me na nxeh

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024