TEKSTI ORIGJINAL

ORGITO:
Helem, dashnin ma ke kthy helem
A menon per tjeter, a je me dike tjeter
A menon per mu, naten kur nihesh vetem

INGRIT:
Ajo me mu, dhe dike zemer tjeter n’zemer
Ajo pa mu po me dike tjeter
E ka mohu krejt dashnin e vjeter
E ka harru qe ja fala jeten (x2)

E di ka bo shum faj, faj, faj me mu
Ajo zemren ma ka lendu, du, du,
Edhe spirtin ma ka coptu, tu,tu
Ajo mendjen ma lun, lun, lun

ORGITO:
Helem, dashnin ma ke kthy helem
A menon per tjeter, a je me dike tjeter
A menon per mu, naten kur nihesh vetem (x2)

INGRIT:
Ajo ska faj, une kom faj e di
E kom besu dhe me tjeter esht tani
Esht tani (haaa)
Ajo ska faj, une kom faj e di
E kom besu dhe me tjeter esht tani
Esht tani (iii)

E di ka bo shum faj, faj, faj me mu
Ajo zemren ma ka lendu, du, du,
Edhe spirtin ma ka coptu, tu,tu
Ajo mendjen ma lun, lun, lun

ORGITO:
Helem, dashnin ma ke kthy helem
A menon per tjeter, a je me dike tjeter
A menon per mu, naten kur nihesh vetem (x2)

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024