TEKSTI ORIGJINAL

O shoke me zuri halle
U nisa dje nga fshati
Se me ish semure plaku
Mire plaku se kish moshe
Me doli edhe nje kokosh
Me doli nje kokosh
Dhe ma beri syrin shosh

O kush i mori
Ah leket e qorrit
Ah kush i mori
O leket e qorrit

Ooo kush i mori
Ah leket e qorrit
Dreqi e mori
O per leket e qorrit
Ooo qorri

O shoke une e mbaj llafin
Le ta lem njehere inatin
Kemi tradite edhe bese
Do me kesh mik per jete 2x
Hajd ta ngrem o nje shendet 2x

2x
O kush i mori
Ah leket e qorrit
Ah kush i mori
Oh leket e qorrit

Ooo kush i mori
Ah leket e qorrit
Dreqi e mori
O per leket e qorrit

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024