TEKSTI ORIGJINAL

Gjith' natën rri n'dritare
Shikjoj te4 buk'rën han-e

M'kujtohesh ti dashnore
Se asaj i përngjan-e
...
Gith' bota le ta dijë
Se vetëm një e deshta
Dashnor asaj ju bana
Dhe zemrën unë ja fala

Mallkova Perëndinë
Mallkova unë çdo gja-e
Mallkova mëmë e at-e
Që m'lindën të pat-e

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024