TEKSTI ORIGJINAL

Fatjoni

Mikpritje bujare
sic e kem tradit
Shqiptar te vertet
Jan Hasjanalit

Vida

Vajzat simpatike
Jan ato malsore
Jan nder me te mirat
Ne fiset Arbnore

Reff, Bashk
Hasi e Malsija
Zemra e shqipnis
Vajza e djem t'pushkes
Edhe t'dashuris
Hasi dhe Malsija
Jetojn kuq e zi
Nuk i ndan kufini
Kosove e Shqipni

Fatjoni

Kur vin djemt nga Londra
Tupanin e plasim
Nuk ka me te mira
Se Dasmat e Hasit

Vida

Nuk ka hije dasma
E djalit as çikes
Pa ardh krejt familja
O prej Amerikes

Reff, Bashk

Hasi e Malsija
Zemra e Shqipnis
Vajza e djem t'pushkes
Edhe t'dashuris
Hasi dhe Malsija
Jetojn kuq e zi
Nuk i ndan kufini
Kosove e Shqipni

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024