TEKSTI ORIGJINAL

Pse zemra me dridhet, kur ne sy te shikoj
Perse nuk mundem, per ty mos te mendoj
Dikur ishe per mua, sa krejt jeta dhe bota
Cdo gje e imja, ishte dhe e jotja 2x

Refreni
Perse, perse nuk eshte si dje
Perse, perse me mua nuk je
Se zemra gaboi, kur dashuroi

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024