TEKSTI ORIGJINAL

Një vargmal plot me vllazën Adem legjendari,si rufe prej Kumanove vjen Ismet Jashari vjen Ismet Jashari
Tokë e mbushur zjarr e plumba n'troje të Dardanis prapa shokët e idealit djem t'zgjedhur të Arbëris,djem të zgjedhur t'Arbëris
(Hooooooooooo)
Po vij moj nan' loke gdhendur ne çelik shekujt shkojn e vijnë unë sdo të luj qerpik.

Refren
Ti që theve mur e gurët e kufinit ti je vet kalaja kulla e bashkimit cdo vere do të sjellin lulkuqe të kosovës oo Ismet Jashari zemra e Kumanovës

Pesë goca si rreze dielli kur vijnë prej mërgimi,pes lulëkuqe të gjakut njoma mbi varr të këtij trimi,mbi varr të këtij trimi.
Lot as shi nuk ka mbi lule jo moj Marigona dhe atdhe bab i thërasin të ritesh si shqiponja të ritesh si shqiponja.
(Hooooooooooooj)
Mbahu moj nanë loke ballin dert me halle kthehem i pavdekshëm atje në Orizare

Refren
Ti që theve mur e gurët e kufinit ti je vet kalaja kulla e bashkimit
Cdo vere do te sjellin lulkuqe të kosovës oo Ismet Jashari zemra e Kumanovës

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024