Teksti Origjinal

Tkujtohet e dashur kur ishim ne te dy
Ike u largove me le ne vetmi
Te thash mos u largo, te lutem oh mos gabo

Eh tash je pishmane, se ti je larguar
Oh mua me harrove, tjetrin ke dashuruar

Tash je pishmane, se ti mje larguar
mua me harrove, tjetrin ke martuar..

Deshire e jote eshte te kthehes prap
E pse u largove oh kur mpaske dasht
Te thash mos u largo, te lutem mos gabo..

Ehh tash je pishamne, se ti je larguar
oh mua me harrove, tjetrin ke dashuruar

Tash je pishmane se ti mje larguar
Mua me harrove, tjetrin ke marutaar..

Eh tash je pishmane...
ohhh mua me harrove..
Eh tash je pishmane..
oohhh mua me harrove..

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021