Teksti Origjinal

oj xhemile ku so ylli i dites o moj xhemile ku so ylli i dites
..............enkelejda
.... ma ka zanur ne fushat e libres ohh ma ka zanur ne fushat e libres
...........ref oj xhemile qka ilakmove djalit oj xhemile qka ilakmove djalit
.....enkelajda
.....ilakmova unazen e arit ilakmova unazen e arit
...oj xhemile qka me ke ne gushe oj xhemile qka me ke ne gushe enkelajda
alilaga me ka vra me pushke alilaga me ka vra me pushke
oj xhemile kuso ylli nates oj xhemile kuso ylli i nates
enkelajda
me ka zanur ne fushat e mates ohh me ka zanur ne fushate mates
............oj xhemile qka i lakomve djalit oj xhemile qka ilakmoove djalit
enkeljada
....ilakmova unazen e arit ilakmova unazen e arit
.. oj xhemile qka me ke ne gushe oj xhemile qka me ke ne gushe
enkelajda
...halil aga me ka vra me pushke ali laga me ka vra em pushke
ref
oj xhemile qka em ek ne gushe oj xhemile qka em ke ne gushe halil aga me ka vra me pushke halil aga me ka vra me oushke
ref
oj xhemile qka me ke ne faqe oj xhemile qka em ke ne faqe
enkelajda me vjen era si lule manushaqe me vjen hetra si luile manushaqe

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021