Teksti Origjinal

Nuk dua t’bindem,
nuk dua t’ndihem
Intim në mesin tuaj, jo
Më thuaj, ëhë

Unë kam provuar,
nam s’kam sajuar
Dhe sado jam munduar, jo
Dhimbja është shtuar, ëhë

Unë si bëj dot ballë,
Unë s’mund të jem vallë
Rit i juaj, jo
Unë nuk dua, jo

Do t’mbesim vetëm,
Unë ti dhe një tjetër
N’këtë planet të huaj, jo
Nuk jam dorëzuar, aha

Do t’mbesim vetem, unë ti dhe një tjetër
Do t’mbesim vetëm, unë ti dhe një tjetër

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021