Teksti Origjinal

Lej Lej djal
Krejt pona habit
skemi faj na prej teje
i kthejm syt.
special dhurata ti ban (2×)
permu moj zemra jeme zoti
zoti kshtu e paska shkru
nty mu dashuru.Special dhurata
tibon permu zemra jeme zoti
kshtu e paska shkru nty mu dashuru

Shnik shnak shnuk
ta boj cuk e cuk (ref)
hajt mos bon hajgare
shnik shnak shnuk ta boj (2×)
cuk cuk apo vjen te une.

Lej lej djal perne kan xhelozi(2×)
bombastik fantastik jam perty
special dhurata ti ban permu
moj zemra jeme zoti kshtu
epaska shkru nty mu dashuru
special dhurata tibon permu zemra jeme
zoti kshtu e paska shkru
nty mu dashuru.

Shnik shnak shnuk ta boj cuk e cuk
hajt mos bon hajgare
Shnik shnak shnuk ta boj cuk e cuk
apo vjen te une.(4×)

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021