Teksti Origjinal

1. Dasem,dasem,dasem do ta bej unë fare
Dasem hajde dasem hajde o dasem shqiptare
O ky rreth i bukur,kapur dor per dore
Ma gezon mu shpirtin
Vallja popullore

Ref:
Kavash kavash mos u ngatrro
Shiko te vallen vazhdo
Kavash kavash mos u ngatrro
Shiko te tjeret vallen vazhdo
Kavash kavash mos u ngatrro
Shiko te tjeret vallen vazhdo
Kavash kavash mos u ngatrro
Shiko te tjeret vallen vazhdo

2. O ky rreth i bukur,kapur dor per dore
Ma gezon mu shpirtin
Vallja popullore
O ky rreth i bukur,kapur dor per dore
Ma gezon mu shpirtin
Vallja popullore

Ref: 2
Kavash kavash mos u ngatrro
Shiko te Tjereret vallen vazhdo
Kavash kavash mos u ngatrro
Shiko te tjeret vallen vazhdo
Kavash kavash mos u ngatrro
Shiko te tjeret vallen vazhdo
Kavash kavash mos u ngatrro
Shiko te tjeret vallen vazhdo

3. Pesqin zemra rrethit
Nuk i duket fundi
Dridhet dyshemeja
Tundin more shkundin

Pesqin zemra rrethit
Nuk i duket fundi
Dridhet dyshemeja
Tundin more shkundin

Kavash kavash mos u ngatrro
Shiko te Tjeret vallen vazhdo
Kavash ka ash mos u ngatrro
Shiko te tjeret vallen vazhdo
Kavash kavash mos u ngatrro
Shiko te tjerer vallen vazhdo
Kavash kavash mos u ngatrro
Shiko te tjerer vallen vazhdo.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021