Teksti Origjinal

Sot ushton tupani
Qefë ma t‘madh nana nuk ka
Kanagjegjin dasem me ba

Drridhet buza nanes
nuk jan lote idhnimit
kta jan veç lot gezimi

Çofsh më fat moj bij
e më gjitha t‘mirat
Zoti ti plotsoft të gjitha deshirat

Çofsh më fat moj bij
gjitha t‘mirat në jet
Nga ju dy pëllumba
u baft një qytet

Nanës po i qesh nuri
per vajzen e vet
Loti lotin nuk ja pret
Zemra nanës thot:
„Si çika jon nuk ka,
per të kallim një dunja“

Çofsh më fat moj bij
e më gjitha t‘mirat
Zoti ti plotsoft të gjitha deshirat

Çofsh më fat moj bij
gjitha t‘mirat në jet
Nga ju dy pëllumba
u baft një qytet

Çofsh më fat moj bij
e më gjitha t‘mirat
Zoti ti plotsoft të gjitha deshirat

Çofsh më fat moj bij
gjitha t‘mirat në jet
Nga ju dy pëllumba
u baft një qytet

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021