Teksti Origjinal

Down on the fairy tale path, there is a wizard awaiting you
with aluminum fashion and with panthers to boot
Send me your power through the lightning in your eyes
Wearing the magic hat, yeah, yeah, yeah.

(The Wizard Song is featured on LPTV on the Linkin Park website)

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021