Teksti Origjinal

Bletë e vogël punëtore
Me ato krahët gazmore,
Se sa shumë t’i lëshoi zukamë.
Sikur botën n 'krahë e mbanë!

Por me punën qe banë ti’
botë e mbarë ta ka lakmi!
Si për punë si për mjeshtri.
Kush mund t 'beje mjaltin si ty?

Ti na banë ne, me u mbush mend!
Me punua pa u hamend!
“Lum si ty” për punë qe banë!
Na jap "mjaltin qe shëron"!

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021