Teksti Origjinal

Ata ia shkulën eshtrat prej varrit
dhe ia hodhën në lumë.

Lumi ia mbolli
nëpër të gjithë vendin e tij.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021