Teksti Origjinal

Atë ditë kur më frym nuk do të kem,
Atë ditë do të ndaloj të të dua.
Kur zemra do pushoj së rrahuri,
Atë ditë do pushoj së dashuri ty.
Atë ditë kur mëngjesi nuk do më zbardh,
Atë ditë do ndaloj së menduari për ty.
Atë mbrëmje kur nuk do të them "gjumë të ëmbël",
Atë mbrëmje unë jam shuar.
Atë kafe që do ta pish pa mua,
Ajo kafe nuk do ketë shijen njësoj, sikur kur e pinim bashkë.
Atë  natë kur do flesh në shtratin tonë pa mua, 
Atë natë gjumë të qetë nuk do bësh.
Atë mëngjes që do zgjohesh pa mua,
Ai mëngjes do jetë i zi.
Do ndaloj së dashuruari ty, atëherë kur zemra do më ndaloj.
Do ndaloj së menduari për ty, kur frym më nuk do kem.
Me ty do më ndaj vetëm vdekja.

25. VIII .2016

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021