Teksti Origjinal

Njeriu mësoi të gënjej
Kur shpiku zjarrin..
Ai s'mund t'ja tregonte
Kujtdo vendin
Ku e linte shkrepsen.
Dhe ngeli kjo veti
Deri në ditët tona,
Kurrë s'u pranua hapur
Mbajtur larg nga shkolla.
E kështu njerëzit
Krejt në harmoni
Vazhdojnë e gënjejnë,
Gënjejnë
Sepse mungon
Probabiliteti i barazisë..
Shumë rallë ndodh
Që e bëjnë për hobi,
Apo për inat të perëndisë.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021