A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Katy Perry

Chained To The Rhythm ➡ Të Lidhur Me Zinxhir Për Në Ritëm

 Anglisht ➡  Shqip
Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  5 / Votuan:  1

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: Vapherommi


Chained To The Rhythm

Are we crazy?
Living our lives through a lens
Trapped in our white-picket fence
Like ornaments
So comfortable, we live in a bubble, a bubble
So comfortable, we cannot see the trouble, the trouble
Aren't you lonely
Up there in utopia
Where nothing will ever be enough
Happily numb
So comfortable, we live in a bubble, a bubble
So comfortable, we cannot see the trouble, the trouble

So put your rose-colored glasses on
And party on

Turn it up, it's your favorite song
Dance, dance, dance to the distortion
Turn it up, keep it on repeat
Stumbling around like a wasted zombie
Yeah, we think we're free
Drink, this one's on me
We're all chained to the rhythm
To the rhythm
To the rhythm

Turn it up, it's your favorite song
Dance, dance, dance to the distortion
Turn it up, keep it on repeat
Stumbling around like a wasted zombie
Yeah, we think we're free
Drink, this one's on me
We're all chained to the rhythm
To the rhythm
To the rhythm

Are we tone deaf?
Keep sweeping it under the mat
Thought we can do better than that
I hope we can
So comfortable, we live in a bubble, a bubble
So comfortable, we can’t see the trouble, the trouble

So put your rose-colored glasses on
And party on

Turn it up, it's your favorite song
Dance, dance, dance to the distortion
Turn it up, keep it on repeat
Stumbling around like a wasted zombie
Yeah, we think we're free
Drink, this one's on me
We're all chained to the rhythm
To the rhythm
To the rhythm

Turn it up, it's your favorite song
Dance, dance, dance to the distortion
Turn it up, keep it on repeat
Stumbling around like a wasted zombie
Yeah, we think we're free
Drink, this one's on me
We're all chained to the rhythm
To the rhythm
To the rhythm

[Skip Marley]
It is my desire
Break down the walls to connect, inspire
Ay, up in your high place, liars
Time is ticking for the empire
The truth they feed is feeble
As so many times before
They greed over the people
They stumbling and fumbling
And we're about to riot
They woke up, they woke up the lions
(Woo!)

Turn it up, it's your favorite song
Dance, dance, dance to the distortion
Turn it up, keep it on repeat
Stumbling around like a wasted zombie
Yeah, we think we're free
Drink, this one's on me
We're all chained to the rhythm
To the rhythm
To the rhythm

Turn it up
Turn it up
It goes on, and on, and on
It goes on, and on, and on
It goes on, and on, and on
'Cause we're all chained to the rhythm


Të Lidhur Me Zinxhir Për Në Ritëm

A mos jemi të krisur?
Duke jetuar jetët tona nëpër lente
T'bllokuar në gardhin tonë të bardhë
Si ornamente
Shumë të rehatshëm, ne jetojmë në flluskë, flluskë
Shumë te rehatshëm, ne s'mundemi të shohim problemin,..
A nuk je i vetmuar
Lartë atje në utopi
Ku asgjë nuk do të jetë e mjaftueshme
Në lumturi të paralizuar
Shumë të rehatshëm, ne jetojmë në flluskë, flluskë
Shumë te rehatshëm, ne s'mundemi t'a shohim problemin,..

Pra vëndoi syzet e tua me ngjyrë roze
Dhe festo

Lëshoje pra, është kënga yte e preferuar
Vallëzo, vallëzo, vallëzo për në shtrembërim
Lëshoje pra, mbaje në përsëritje
Duke penguar rethin si një zombi i tretur
Po, ne mendojmë se jemi të lirë
Pi, kjo le t'jetë nga unë
Ne jemi t'gjithë të lidhur me zinxhir për në ritëm
Për në ritëm
Për në ritëm

Lëshoje pra, është kënga yte e preferuar
Vallëzo, vallëzo, vallëzo për në shtrembërim
Lëshoje pra, mbaje në përsëritje
Duke penguar rethin si një zombi i tretur
Po, ne mendojmë se jemi të lirë
Pi, kjo le t'jetë nga unë
Ne jemi t'gjithë të lidhur me zinxhir për në ritëm
Për në ritëm
Për në ritëm

A mos jemi t'shurdhur nga tonet?
Vazhdo të fshish ndër tapet
Mendova se mund t'a bëjmë më mirë se ajo
Shpresoj se mumdemi
Shumë të rehatshëm, ne jetojmë në flluskë, flluskë
Shumë te rehatshëm, ne s'mundemi t'a shohim problemin,..

Pra vëndoi syzet e tua me ngjyrë roze
Dhe festo

Lëshoje pra, është kënga yte e preferuar
Vallëzo, vallëzo, vallëzo për në shtrembërim
Lëshoje pra, mbaje në përsëritje
Duke penguar rethin si një zombi i tretur
Po, ne mendojmë se jemi të lirë
Pi, kjo le t'jetë nga unë
Ne jemi t'gjithë të lidhur me zinxhir për në ritëm
Për në ritëm
Për në ritëm

Lëshoje pra, është kënga yte e preferuar
Vallëzo, vallëzo, vallëzo për në shtrembërim
Lëshoje pra, mbaje në përsëritje
Duke penguar rethin si një zombi i tretur
Po, ne mendojmë se jemi të lirë
Pi, kjo le t'jetë nga unë
Ne jemi t'gjithë të lidhur me zinxhir për në ritëm
Për në ritëm
Për në ritëm

[Skip Marley]
Është dëshira ime
Thyej poshtë muret që të konektohemi, inspiro
Ej, lartë në vendet e juaja të larta, gënjeshtarë
Koha po mbaron për perandorin
E vërteta që ata ushqehen është e dobët
Ashtu si kohërat më përpara
Ata spekulojnë mbi njerëzit
Ata bëjnë hapa të gabuar dhe ngecin
Dhe ne kemi për t'u rebeluar
Ata zgjuan, ata zgjuan luanat
(Uou!)

Lëshoje pra, është kënga yte e preferuar
Vallëzo, vallëzo, vallëzo për në shtrembërim
Lëshoje pra, mbaje në përsëritje
Duke penguar rethin si një zombi i tretur
Po, ne mendojmë se jemi të lirë
Pi, kjo le t'jetë nga unë
Ne jemi t'gjithë të lidhur me zinxhir për në ritëm
Për në ritëm
Për në ritëm

Lëshoje pra
Lëshoje pra
Vazhdon, dhe më shumë, dhe më shumë
Vazhdon, dhe më shumë, dhe më shumë
Vazhdon, dhe më shumë, dhe më shumë
Sepse ne jemi t'gjithë të lidhur me zinxhir për në ritëm

Korrigjo Përkthimin
Kjo faqe përdor cookies vetëm për reklama dhe statistika. Kjo faqe nuk mbledh, nuk përdor dhe nuk shpërndan të dhënat tuaja. Kompanitë e palëve të treta që përdorin cookies janë: Google, Taboola dhe MGID.
Më shumë info  
teksteshqip.com © 2007 - 2018