A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Tema: Poezi Për Gëzim

Jetë

Jetë,o jetë
se ku të kam parë
e ku të kam njohur
në lulet erëmira
në yjet flakërues
ndonjë ditë dhe unë
do behem një yll,një ylber
folenë në shpirtin tim
do e kesh

- poezi nga Kevin Çika


- Poezia u dërgua nga Kevincika -

Nuk ka akoma asnjë votë