Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Aurel Thellimi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Thua E Din
 •   Ajo Si Ajo
 •   Aktore
 •   Cika
 •   Dashuri A Loje
 •   Dhe Kur Kujtesa...
 •   E Diel
 •   E Dua Diellin
 •   E Vogla
 •   Ejani Per Qejf
 •   Enderr E Marre
 •   Ere E Marre
 •   I Vetem
 •   Jam Bo Tap
 •   Jam Vetem
 •   Kjo Nate Fanar
 •   Kohe E Shkuar
 •   Kolazh 2019
 •   Me Ty Jeten Ndaj!
 •   Medalioni
 •   Njesoj
 •   Për Ty Dhe Për Veten Time
 •   Shpirt Fukara
 •   Të Dua Ty
 •   Ti Nuk E Di
 •   Un Bonito Final

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.