Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Elsa Lila


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Camerine
 •   Diferenca Je Ti
 •   Fluturimi I Fundit (Volata Finale)
 •   Il Senso Della Vita
 •   L'amore Che Ho
 •   La Porta Del Silenzio
 •   Larg Urrejtjes
 •   Le Mia Ali Senza Te
 •   Mall
 •   Margjelo
 •   Mi Mancherai
 •   Miresia
 •   Moj E Bukura Shqipëri
 •   Per Nenen
 •   Pyes Lotin
 •   Soli
 •   Valeria
 •   Vetem Nje Fjale
 •   Via Da Questo Mondo

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.