Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Era Rusi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   6 Mars
 •   Askush Nuk Eshte Perfekt
 •   Çupëlina
 •   Dasma Ime
 •   Eja Merre
 •   Ekzistoj
 •   Feeling
 •   Fjale Dhe Gjunje
 •   Gipsy Lover
 •   Gjuju
 •   Hajde Me Ne
 •   Hot Stuff
 •   I Love Rock And Roll
 •   Iken Dhe Vjen
 •   It's A Man's World
 •   Je T'aime
 •   Le Ti Dali Flaka
 •   Lotët E Ëngjëllit
 •   Me Dhemb Dashnia
 •   Mos Ma Merr
 •   Nale
 •   Nje Lamtumire
 •   Nuk Je Ëndërr
 •   Para Vetes
 •   Prej Meje
 •   Shpirt I Humbur
 •   Telat E Zemres
 •   Ti E Di
 •   U Make Me Feel Hot

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.