Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Voltan Prodani


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Dashuri Virtuale
 •   Dëgjoje Këngën O Atë!
 •   Dilema E Saj
 •   Do Doja Te Vije
 •   E Pamundur
 •   Endem Neper Ere
 •   Enderr Dhe Zgjim
 •   Enderronte Te Vallezoje
 •   Jemi Kaq Të Largët
 •   Kthehu Dhe Kujto
 •   Kthimi
 •   Pse E Humbe Dashurine
 •   S'te Gjej Askund
 •   Te Mos Jete E Fundit Here
 •   Vetem Ty Te Dua

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.