Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Baggeri


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A E Ki Dit
 •   Beat & Flow
 •   Crazy Show
 •   Dirty Night
 •   E Veqant...
 •   I Love To Sing This Song
 •   Inrto
 •   Jena Pa Fund
 •   Kallxo Xhi Tkallxojsh
 •   Keep It Gangsta
 •   Kejt Po Thojn
 •   Ksoj Lloj Muzike
 •   Money Maker
 •   Muzik Tetovarqe
 •   Nese Don
 •   Perinat
 •   Perinat (part 2)
 •   Pesh E Cojna
 •   Probleme Plot
 •   Qora
 •   Rruga Jem
 •   S'mintereson
 •   S'nalna
 •   Saher
 •   Se Mka Marr Malli
 •   Shqiptare
 •   Tetova
 •   The Bagger Show
 •   Ushton Ushtima
 •   Zanin Va Nali

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.